Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pre-Launch trailer για το Sniper Ghost Warrior Contracts γεμάτο ακρωτηριασμούς και νέα όπλα

Η εταιρεία ανάπτυξης CI Games δημοσίευσε ένα ολόφρεσκο gameplay trailer για το επερχόμενο Sniper Ghost Warrior Contracts. Μέσω αυτού, παρουσιάζεται το νέο σύστημα ακρωτηριασμών, καθώς και μερικά από τα όπλα που θα είναι διαθέσιμα.

Επιστρέφοντας ανανεωμένο, το Sniper Ghost Warrior Contracts επιδεικνύει στους παίκτες το νέο και ιδιαίτερο Dynamic Reticle System, έναν μηχανισμό που προσδίδει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και βάθος σε μία - - ήδη - πλήρη εμπειρία ελεύθερης σκοποβολής, όπως ισχυρίζεται η ίδια η CI Games.


Ο τίτλος φρεσκάρεται και στον τεχνικό τομέα του, αφού θα χρησιμοποιείται διαφορετική game engine, η οποία θα μειώνει τα χρονικά διαστήματα των load times, διατηρώντας ταυτόχρονα όσο το δυνατόν πιο σταθερά frames.

Οι παίκτες θα μπορούν να εκτελέσουν τα sniper contracts τους από τις 22 Νοεμβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το γεμάτο δράση pre-launch trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*